Офіційний анонс топових навушників Meizu Pop Pro

Meizu представила навушники Pop Pro з дизайном від Apple AirPods Pro. Компанія Meizu, яка все ніяк не може оговтатися від фінансових проблем і її бізнес смартфони під великим питанням, вирішила все ж відзначитися анонсом нового продукту. На цей раз були представлені бездротові навушники Meizu Pop Pro. Якщо подивитися на зображення новинки, то багато відзначать явну схожість з Apple AirPods Pro.

Однією з фішок Meizu Pop Pro стала система активного шумозаглушення, яка отримала три мікрофони. Сама компанія заявляє, що використовує «потрійну гібридну технологію активного шумозаглушення». За якість звучання відповідають 10-мілімітровие драйвери з композитної діафрагмою. Обіцяні глибокі низькі частоти, а також чисті високі і середні.

 

Управління Meizu Pop Pro сенсорне і підключення до пристрою відбувається в один клік. Автономність роботи на одному заряді – до 6,5 години. Зарядний кейс дозволить збільшити тривалість роботи до 20 годин. Реалізована функція автоматичного відключення при добуванні навушників з футляра, а якщо вилучити один навушник з вуха – відтворення встане на паузу. Продажі Meizu Pop Pro стартують в Китаї 12 січня за ціною $ 77.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.