Як знімає Xiaomi Mi 11 вночі, приклади фотографій

У Xiaomi Mi 11 Pro камера повинна бути зовсім інший. Нещодавно компанія Xiaomi Mi 11 початку китайські продажу флагманського смартфона Xiaomi Mi 11, який, на думку багатьох, отримав нічим не виділяється камеру.

Нагадаємо, в Xiaomi Mi 11 встановлений головний датчик зображення Samsung ISOCELL HMX (S5KHMX) дозволом 108 Мп оптичного формату 1 / 1,33 дюйма з пікселями розміром 0,8 мкм, який до цього з’явився в Xiaomi Mi CC9 Pro, Xiaomi Mi 10, Xiaomi Mi 10T Pro і Motorola Edge +. При цьому камера не отримала перископну модуля, який часто використовується у флагмани.

 


У соціальній мережі Twitter опублікували фотографії, які демонструють можливості основної камери Xiaomi Mi 11 при зйомці в нічний час.

Відомий мережевий інформатор і дизайнер Бен Гескін (Ben Geskin) стверджує, що в основній камері нового смартфона Xiaomi Mi 11 Pro буде використовуватися головний датчик зображення роздільною здатністю 50 Мп. Імовірно, це ще не анонсований сенсор Sony IMX782, який також повинен використовуватися в лінійці смартфонів Huawei P50.


Останнє фото зроблено з 2-кратним зумом

Глобальна версія Xiaomi Mi 11 вже схвалена для виходу в різних країнах світу, проте сьогодні стало відомо, що версія з максимальним об’ємом оперативної пам’яті може залишитися ексклюзивом Китаю.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.