Офіційний анонс Samsung Galaxy A32 – сильний 5G-конкурент Redmi і Realme

За день до своєї великої презентації Galaxy Unpacked компанія Samsung анонсувала на офіційному сайті Galaxy A32 5G. Апарат став найдоступнішим 5G-рішенням виробника, який прагне охопити якомога більшу частку ринку. В основі новинки лежить неназване компанією восьмиядерний чіпсет (імовірно, MediaTek Dimensity 720) і великий 6,5 “LCD-дисплей з роздільною здатністю HD + і каплеподібним вирізом Infinity-V під 13-Мп фронталки.

 Звертає на себе увагу нетиповий дизайн основний Quad-камери, сенсори якої не об’єднані в прямокутний випирающий блок, а минималистично розташовані на задній панелі – випирають з корпусу лише трійка основної камери: 48-Мп основна, 8-Мп широкоугольна і 5-Мп макро. Об’єм оперативної пам’яті може становити 4, 6 або 8 ГБ, а ось ємність накопичувача одна – 128 ГБ (що йде врозріз з витоками, що обіцяли другу версію на 64 ГБ) з можливістю розширення картою microSD до 1 ТБ. Живиться апарат від батареї на 5000 мАч, заряджається 15-Вт зарядкою.  

На вибір покупця будуть запропоновані чотири колірні рішення: біле, чорне, синє і фіолетове. У продаж на території Європи Galaxy A32 надійде 12 лютого по ціні € 299.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.