Connect with us

MOBILZONE

Перший повноекранний браслет Honor Band 6 виходить в світ: ціна та характеристики

Опубліковано

Перший повноекранний браслет Honor Band 6 виходить в світ: ціна та характеристики

Почалася виставка CES 2021, яка в цьому році проходить в форматі онлайн. Це не завадило деяким брендам уявити дещо цікаве. Наприклад, бренд Honor оголосив про міжнародне релізі Honor Band 6, який є першим в світі повноекранним фітнес-браслетом.

Перший повноекранний браслет Honor Band 6 виходить в світ: ціна та характеристики

Нагадаємо, пристрій було представлено в листопаді і отримало 1,47 “AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 368 х 194 точки, набір фірмових фішок для контролю тренувань і стану здоров’я і стильний дизайн. Honor не уточнює, в яких країнах і коли Band 6 з’явиться в продажу , але його ціна складе $ 35.

 

Facebook Comments

MOBILZONE

В Україні запровадять новий документ для чоловіків

Опубліковано

В Україні запровадять новий документ для чоловіків

В уряді готують нову форму військово-облікового документа з урахуванням цифровізації військового обліку.

Про це повідомив Полковник Юрій Глущенко.

Після оновлення даних військовозобов’язаною особою вся інформація через електронний кабінет потрапляє у Єдиний державний реєстр. Тобто, якщо чоловіка зупинили на вулиці чи в будь-якому іншому місці, щоб перевірити його документи, працівники ТЦК будуть мати змогу підключитися до реєстру і перевірити всю актуальну інформацію про чоловіка, коли він останній раз відвідував ТЦК, чи є у нього бронь тощо. І якщо чоловік оновив дані, то до нього не буде жодних питань – зазначив Полковник.

Також він додав, що наразі розробляється нормативно-правова база, за якою будуть видавати єдиний документ для військовозобов’язаного, резервіста, призовника, за єдиною формою. З набранням чинності нової постанови Кабміну громадянам, у яких немає військово-облікового документа, видаватиметься документ нового зразка. А ті, хто вже мають ВОД, які видані до набрання чинності законом, є дійсними.

Нагадуємо, що 18 травня вступає в силу новий мобілізаційний закон. Всі чоловіки повинні будуть оновити військово облікові дані протягом 60 днів, це можна буде зробити через електронний кабінет призовника, ЦНАП та безпосередньо в ТЦК.

В Міністерстві оборони обіцяють, що до 18 травня електронний кабінет буде готовий, адже уже сьогодні військомати не справляються з напливом людей, які хочуть оновити військово облікові дані.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Названі найбюджетніші тарифи від Vodafone, lifecell та Київстар

Опубліковано

Названі найбюджетніші тарифи від Vodafone, lifecell та Київстар

З кожним роком всі мобільні оператори підіймають ціни на свої тарифи. Звичайно, не кожен може платити по 200 – 300 гривень за зв’язок, тому в цьому матеріалі ми розповімо про найбюджетніші тарифи від Vodafone, lifecell та Київстар.

Київстар «Любов до батьків»

У Київстар найбюджетніший тариф це тарифний план “Любов до Батьків”, який коштує 125 гривень на місяць і включає в себе : 5ГБ мобільного інтернету, безлімітні дзвінки в середині мережі та 50 хвилин на інші оператори.

Тариф можуть підключити люди з інвалідністю I – III груп та абоненти віком 60+ років.

Vodafone “Turbo”

У Vodafone за бюджетний тариф Turbo доведеться віддати 165 гривень на 4 тижні користування. Великим плюсом даного тарифу є те, що до нього підключена акція TurboБезлім. Тобто, ті абоненти, які будуть вчасно поповнювати рахунок будуть мати безлімітний 4G інтернет. Тому всім кому мало 10 – 20 ГБ інтернет-трафіку, цей тариф буде найкращим вибором.

В тариф “Turbo” входить:

  • 1600 хвилин по Україні;
  • безлімітний 4G інтернет;
  • 10 ГБ інтернету та 100 хвилин у роумінгу з акцією «Доступний роумінг».

Lifecell “Просто Лайф”

lifecell пропонує своїм новим абонентам, які перейдуть від інших операторів до нього, знижку на його тарифи вдвічі. Наприклад, якщо у вас карточка Київстар або Vodafone, то ви можете спокійно перейти на обслуговування lifecell зберігши при цьому номер і код вашого старого оператора. Тобто, якщо ваш номер починається з 067, 097, 066, 050 або будь-якого іншого коду, він залишиться таким самим.

Таким чином для абонентів, які перейшли на lifecell від інших операторів діють знижки на тарифи. І найдешевший з них це “Просто Лайф”, в нього входить – 300 хвилин на всі мобільні оператори, безліміт на lifecell та 8 ГБ інтернету всього лиш за 90 грн/4 тижні(ціна тарифу без перенесення номера 160 гривень). Великим плюсом тарифу є те, що інтернет не тарифікується при використанні соціальних мереж таких як ТікТок, Instagram, Ютуб тощо.

Facebook Comments
Читати далі

MOBILZONE

Для Windows 11 зробили блокувальник вбудованої в ОС реклами

Опубліковано

Для Windows 11 зробили блокувальник вбудованої в ОС реклами

Після появи реклами в меню “Пуск” багато користувачів Windows виявилися незадоволені таким нововведенням від Microsoft. Розробник популярної утиліти Winpilot був серед них, тому запропонував вирішення цієї проблеми в останньому оновленні свого додатку.

Winpilot – це відомий твікер для Windows 11. Він допомагає позбавитися непотрібних системних програм, відключити вбудованого в систему ІІ-помічника і виконує ще кілька подібних операцій. В останньому оновленні програма отримала функцію блокування реклами. За допомогою дев’яти повзунків можна вимкнути рекламні повідомлення у різних елементах інтерфейсу Windows.

Windows 11 за замовчуванням включає рекламу у вигляді просування сервісів і додатків Microsoft. Ці оголошення можуть містити цікаві факти, поради, хитрощі, рекомендації та пропозиції в рамках інтерфейсу Windows 11», – говорить опис AdBlock у Winpilot.

Раніше утиліта називалася Bloatynosy, але після оновлення до Winpilot навчилася не лише видаляти встановлений софт, а й виконувати інші функції. Про них автор розповів на своїй сторінці на сайті GitHub.

Facebook Comments
Читати далі
Advertisement

В тренді

© 2018-2020 TehnoFan.com Всі права захищені Всі права на матеріали, які містить цей сайт, належать редакції і охороняються відповідно до законодавства України. Використання матеріалів, опублікованих на сайті допускається тільки за умови прямого гіперпосилання на сторінку, з якої матеріал запозичений. Гіперпосилання має розміщуватися безпосередньо в тексті, якому використанні матеріалів і сайту, до або після цитованого блоку.