Київстар в 3 рази опустив ціну на безлімітний тариф

Один з найдорожчих тарифів подешевшав втричі. Незважаючи на те, що всі найбільші мобільні оператори в Україні в кінці минулого року підвищили ціни на свої послуги, вони продовжують час від часу радувати клієнтів вигідними пропозиціями. Наприклад, компанія “Київстар” в три рази знизила абонентську плату на тариф з пакетом повного безліміту, про що повідомляється на сайті оператора.

Як відомо, оператори пропонують абонентам тарифи з двох основних категорій – соціальні, в яких доступні послуги обмежені найнеобхіднішим набором за відносно невеликі гроші – зазвичай, до 100 грн – і “інші”, в яких перелік послуг обмежується лише розміром абонентської плати.

Тариф, про який йде мова, пропонує клієнтам величезну кількість послуг, які, в рамках акційної пропозиції, доступні за невеликі гроші – лише 100 гривень на місяць.

Так, раніше один з найдорожчих тарифів “Київстар” Smart Max, пропонує своїм користувачам повний безліміт на користування високошвидкісним інтернетом, а також на дзвінки всередині мережі оператора. Крім того, в пакет послуг входить 300 хвилин на дзвінки на номери інших операторів і за кордон, а також 300 СМС-повідомлень.

Так, якщо раніше абонентська плата за тарифом становила 300 гривень на місяць, то тепер, в рамках акції “Простий старт”, вона знижена втричі – до 100 гривень. Варто зазначити, що даний тариф є контрактним – тобто, для його підключення, необхідно укладати договір з оператором, з наданням документів та ідентифікаційного коду.

Після укладення контракту, абонент отримає можливість заводити кілька номерів на один особовий рахунок.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.