Оновлення знову ламає смартфони Xiaomi

Спроба оновити Xiaomi Mi A 3 до Android 11 обернулася фіаско. Xiaomi Mi A3 став воістину багатостраждальним по частині софта. Сам смартфон навряд чи можна назвати успішним і в доважок виникало чимало проблем з його оновленням. Раніше компанія вживало кілька невдалих спроб оновити Xiaomi Mi A3 до Android 10, але баги і збої в роботі привели до кількох відгуками прошивки.

І ось спроба «пересадити» смартфон на Android 11 обернулася черговою невдачею – компанія відкликала апдейт і рекомендувала користувачам утриматися від його установки. Самовпевненість підвела компанію, адже вона викотила прошивку без програми бета-тестування, яка могла б допомогти виявити критичні помилки і баги на попередньому етапі.

Після того, як компанія викотила оновлення до Android 11 для Xiaomi Mi A3 в мережі почали множитися скарги користувачів на те, що після установки апдейта смартфон перестав завантажуватися. По завершенні процедури установки софта, апарат зависав і на екрані відображався тільки логотип Android One.

 

Шквал скарг розлючених користувачів, природно, не залишився непоміченим з боку Xiaomi. Вона призупинила поширення поновлення до Android 11 і заявила, що розробники працюють над усуненням проблеми. Обіцяно розв’язати цю проблему якомога швидше.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.