Samsung підтвердили дату презентації Samsung Galaxy S21

Тепер ми знаємо точно, коли Samsung покажуть свої нові флагмани Samsung Galaxy S21. Офіційно: Samsung проведуть свою велику презентацію 14 січня, в рамках якої будуть показані смартфони останньої лінійки флагманських смартфонів Galaxy: Galaxy S21, S21 Plus і S21 Ultra.

 

Компанія підтвердила цю дату за допомогою розсилки запрошення на захід Galaxy Unpacked 2021. Також компанія виклала коротке рекламне відео, де, крім офіційного слогану, знову фігурує 14 січня. Захід розпочнеться о 19:00 за київським часом. Коротке відео показує розмитий чорний об’єкт, як би плаваючий всередині куба з матового скла. На об’єкті присутні три виїмки на одній з його сторін. Грунтуючись на попередніх чутках, це може натякати на новий дизайн головної камери нових моделей смартфонів, який буде як би поєднаний з задником пристроя.

Очікується, що на заході компанія анонсує три нових смартфона, які стануть наступниками торішнього модельного ряду Galaxy S20: дуже схожі Galaxy S21 і Galaxy S21 Plus, які будуть відрізнятися тільки розмірами, і більш преміальну модель S21 Ultra, яка буде пропонувати ще кращі технічні характеристики і камери. Також, за чутками, в Galaxy S21 Ultra Samsung додасть підтримку стилуса S-Pen, а екран буде мати помітні заокруглення в порівнянні з молодшими моделями.

Можливо, в рамках презентації компанія покаже і іншу периферію. Про це ми дізнаємося зовсім скоро.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.