Київстар отримав статус Microsoft Gold Certified Partner

Microsoft присвоїв Київстару статус Microsoft Gold Certified Partner. Таким чином український оператор підтвердив високий рівень знань і експертизи в області хмарних продуктів, повідомляє прес-служба.

Щоб отримати цей статус, фахівці з розвитку та впровадження хмарних сервісів компанії Київстар склали іспити і підтвердили наступні компетенції: Cloud Productivity, Data Platform, Small and Midmarket Cloud Solutions, Windows and Devices.

«Компетенції розроблені для того, щоб допомогти клієнтам диференціювати партнерів Microsoft. Для кожної компетенції передбачений унікальний набір вимог і переваг, сформульованих для більш точного уявлення специфічних навичок і послуг, які партнери привносять в IT-індустрію. В цілому, у компанії Київстар 10 срібних і золотих компетенцій, які отримали 20 фахівців компанії Київстар », – сказано в прес-релізі.

Відзначається, що статус Microsoft Gold Certified Partner дозволяє Київстар отримувати швидкий доступ до інноваційних матеріалами Microsoft, інформації про розробки, рішення та продукти, програмами навчання, а також доступ до технічної та консалтингової підтримки. Завдяки цьому компанія зможе оптимально вирішувати бізнес-завдання клієнтів з використанням технологій Microsoft.

Нагадаємо, за роки роботи Київстар був визнаний кращим роботодавцем України, найдорожчим національним брендом, телеком-оператором року, найбільшим платником податків в телеком галузі та лідером соціальної відповідальності. Соціальний проект Київстар «Смартфон для батьків» відзначений найпрестижнішою міжнародною премією в комунікаціях – European Excellence Awards.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.