Коли чекати Xiaomi Mi 11 Pro, дату виходу названо

Xiaomi Mi 11 – цікавий і зовні, і в технічному плані смартфон. Відмінний екран QuadHD +, потужний чіпсет, є NFC і бездротова зарядка на 50 Вт. Плюс ще обіцяно відмінний звук. Але у флагмана не самі топові камери і відсутній телевик. І це може його потопити. Хоча багато що залежатиме від того, кого конкуренти виставлять проти Xiaomi Mi 11.

Можливо, такий маневр компанія провернула не випадково і спеціально спростила камери флагмана, щоб в більш виграшному світлі виглядав Xiaomi Mi 11 Pro. «Прошка» вчора не представили і цей факт неабияк розчарував. Схоже, що компанія поспішала застовпити за Xiaomi Mi 11 звання «першого з Snapdragon 888», але не встигала довести до розуму Xiaomi Mi 11 Pro.

 

Тим часом інсайдери повідомляють, що Pro версію чекати варто і її вихід перенесли на лютий наступного року. З чуток, анонс Xiaomi Mi 11 Pro відбудеться після Китайського нового року або Свята Весни, який в наступному році будуть відзначати 12 лютого.

 

Серед відмінностей Pro-версії може бути більш ємний акумулятор і основна камера, що складається з чотирьох датчиків. До речі, раніше в мережі миготіли рендери Xiaomi Mi 11 Pro, що вказують на інше оформлення тильного модуля і наявність перископічного сенсора.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.