Android 11 прилетів на ще один смартфон від Xiaomi

Чи не найпопулярніший, але все ж непоганий смартфон Xiaomi Mi 10 Lite почав отримувати довгоочікуваний Android 11 разом з наявною MIUI 12. Ще в кінці березня Xiaomi провели європейську презентацію на той момент дуже навіть актуальною лінійки Mi 10. Крім очікуваних флагманських смартфонів, Mi 10 і Mi 10 Pro, компанія також несподівано представила і більш «слабкий», в порівнянні з «старшими братами», смартфон з логічним назвою – Mi 10 Lite.

Смартфон мав досить непогані характеристики і, в цілому, був досить збалансованим рішенням, однак не знайшов величезну популярність – по крайній мірі, не так часто потрапляє ця модель в новини. Почасти це пов’язано з трохи завищеними прайсом, але, в цілому, швидше за все, «провалилася» модель через перенасиченість портфоліо Xiaomi.

Так чи інакше, Xiaomi не планують закидати цей пристрій. Про це говорить його активна підтримка. Раніше в цьому місяці Xiaomi випустили стабільне оновлення до Android 11 для глобальних версій Mi 10 Lite 5G, а тепер і європейські екземпляри почали своє «знайомство» з останньою версією Android.

Нова збірка має номер версії V12.1.2.0.RJIEUXM, і його скачування зажадає запастися терпінням – качати 2.8 Гб доведеться довго. Розгортання прошивки тільки почалося, і поступово оновлення дійде до всіх пристроїв, куплених в Європі. Природно, перевіряти, чи настав вам оновлення, можна і вручну.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.