Xiaomi повністю оновили дизайн свого застосування для управління розумною технікою Mi Home

Xiaomi продовжують активну підтримку своїх програм – тепер оновився і відомий Mi Home. Xiaomi – це не тільки смартфони. Як ми всі знаємо, компанія активно розвиває свою «екосистему» ​​- різні носяться пристрої, гаджети для дому та так далі. Природно, спільно з портфоліо компанії «прокачується» і ПО, на якому «крутяться» всі пристрої Xiaomi.

Щоб допомогти користувачам із зручністю користуватися всіма своїми продуктами, Xiaomi пропонує використовувати додаток Mi Home, за допомогою якого ви можете контролювати і управляти всіма наявними у вас пристроями бренду. Останнє оновлення додатка привносить в нього редизайн користувальницького інтерфейсу, щоб зробити його більш простим у використанні.

По-перше, тепер в додатку реалізований більш «чистий» призначений для користувача інтерфейс: більший текст і перемикачі. Різні кольори, крім білого і чорного, тепер будуть використовуватися тільки для відображення іконок і кнопок живлення розумних пристроїв. Велика частина функціональності залишається колишньою, так що ви не повинні загубитися в настройках, якщо користувалися додатком до цього.

Також компанія додала деякі незначні зміни в роботі програми. Наприклад, якщо ви зібралися щось змінити в налаштуваннях своєї віртуальної кімнати в головному вікні програми, замість повноекранного діалогового вікна з’являється більш акуратне спливаюче вікно. Також з’явився новий розділ «Балка дій», доступ до якого можна отримати за допомогою кнопки у верхній частині екрана, а не за допомогою окремого розділу на вкладці «Автоматизація».

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.