Xiaomi Mi 11 прорив в плані можливостей аудіо

Генеральний директор компанії Xiaomi Лей Цзюнь (Lei Jun) на своїй сторінці в соціальній мережі Weibo підтвердив ще одну особливість флагманського смартфона Xiaomi Mi 11. За словами лідера Xiaomi, новий флагман компанії запропонує користувачам дуже якісне звучання, так як в створенні звукової системи брали участь фахівці Harman / Kardon.

Американська компанія Harman / Kardon спеціалізується на виробництві побутової та автомобільної Hi-Fi радіоелектроніки. Генеральний директор компанії Xiaomi зазначив, що багато користувачів акустичних систем Harman / Kardon вважають, що звук – це мистецтво, і додав, що користувачі Xiaomi Mi 11 зможуть насолодитися найякіснішим звуком.

Судячи з усього, Xiaomi Mi 11 мітить не тільки в лідери рейтингу кращих камерофонів DxOMark, але і може стати смартфоном з найкращими Можливостей аудіо на ринку. Лей Цзюнь стверджує, що Xiaomi зробила ще один прорив в плані можливостей аудіо, а подробиці будуть розкриті вже в понеділок під час презентації смартфона Xiaomi Mi 11.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.