Xiaomi Mi Reader Pro – електронна книга на Android, що працює 70 днів без підзарядки

Китайська корпорація Xiaomi випускає вкрай багато різних найрізноманітніших товарів на будь-який смак і колір, починаючи з вкрай дешевих бездротових наушників і закінчуючи пральними машинами. Сьогодні, 16 грудня 2020 року, асортимент товарів даного виробника електроніки поповнився одним вкрай важливим і дуже значущим новим найменуванням, а виявилася таким електронна читалка на базі операційної системи Android 8.1 Oreo, називається яка Xiaomi Mi Reader Pro. Це електронний пристрій володіє цілою масою різних особливостей і переваг, які роблять його неймовірно привабливим в повній мірі. Так, наприклад, на одному заряді батареї новинка працює більше двох місяців, а її зовнішній вигляд приємно радує око.

За заявами компанії-виробника, нова електронна книга на одному заряді акумулятора може пропрацювати 70 діб, і весь цей час їй стане можливим користуватися повноцінно без економії. Електронна читалка Xiaomi Mi Reader Pro оснащена 7,8-дюймовим екраном типу E-Ink (цифрові чорнило), який за своїм розміром близький до формату A5. Дозвіл екрану складає 1 872 на 1404 пікселів, тому щільність пікселів досягає значення в 300 ppi, тобто ніяких пікселів видно гарантовано абсолютно точно не буде. Не обійшлося і без вбудованого підсвічування, яка підтримує як тепле, так і холодне свічення. На вибір користувача є 24 рівня яскравості, починаючи від дуже слабкої підсвічування і закінчуючи сильною для читання в повній темряві.

Основою електронного рідера виступає 4-ядерний процесор з низьким рівнем енергоспоживання, але конкретну модель чіпа Xiaomi не розкриває. Також відомо, що новинка оснащена 2 ГБ оперативної пам’яті для повноцінної роботи модифікованої версії операційної системи Android 8.1 Oreo. Для зберігання книг та інших даних в Xiaomi Mi Reader Pro є цілих 32 ГБ вільного простору, на які помістяться більш ніж три тисячі різних книг. Виробник запевняє, що його фірмова нова читалка підтримує формати epub, pdf, txt, excel, ppt, doc та fb2, тобто читати можна в будь-яких популярних міжнародних форматах. Пристрій важить всього-на-всього 251 грам, а його товщина складає 7 мм, що робить його вкрай тонким.

Харчується Xiaomi Mi Reader Pro від акумулятора ємністю 3200 мАг, одного повного заряду якого вистачає на 70 днів автономної роботи. Підзарядка пристрою відбувається через порт USB Type-C, а займає вона близько двох годин. У цій електронній книзі також знайшлося місце для таких модулів зв’язку, як Wi-Fi 802.11ac і Bluetooth 5.0 LE, тому з її допомогою можна навіть виходити в інтернет, якщо раптом виникне така необхідність. Вже починаючи з сьогоднішнього дня 15 грудня 2020 року, покупці можуть оформити попереднє замовлення на таку новинку на офіційному сайті компанії-виробника, тоді як її продажу на території Китаю почнуться вже 22 грудня, тобто наступного тижня. Рекомендована ціна цього електронного пристрою становить $ 170, тобто бажаючим його купити необхідно викласти за нього велику грошову суму.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.