Nokia 5.4 – новий бюджетний смартфон з просунутою камерою і NFC

Кілька років тому фінська корпорація HMD Global повернула на ринок мобільних пристроїв телефони від компанії Nokia, тобто покупцям знову запропонували продукцію легендарного виробника електроніки в надії на те, що він на неї клюне і почне вкрай активно купувати. Сьогодні, 16 грудня 2020 року, асортимент телефонів даної компанії поповнився новою моделлю, а називається вона Nokia 5.4. Це телефон бюджетного рівня, тому дозволити собі його покупку запросто зможе кожен бажаючий. Даний апарат має дуже великий продуктивністю і масою други переваг, які роблять його вкрай привабливим за сукупністю якостей. Новинка отримала не тільки корпус з унікальною текстурою, але ще і чіп NFC.

Смартфон Nokia 5.4 вдає із себе мобільний пристрій з початкової цінової категорії, володіючи масою різних особливостей і переваг. Кожна людина, яка купить собі даний апарат, безумовно так чи інакше залишиться їм більш ніж задоволений, тому що ніяк інакше в даному конкретному випадку бути просто навіть і не може. Новинка оснащена 6,39-дюймовим IPS-екраном з роздільною здатністю 1560 на 720 пікселів (HD +), восьмиядерна процесором Qualcomm Snapdragon 662 з тактовою частотою 2,0 ГГц, графікою Adreno 610, 4/6 ГБ оперативної і 64/128 ГБ постійної пам’яті, слотом для установки двох SIM-карти, а також підтримкою карт пам’яті microSD об’ємом до 512 ГБ включно.

 

В іншому, ця модель примітна сканером відбитків пальців на задній кришці, системою розпізнавання особи, повноцінним 3,5 мм роз’ємом для підключення навушників, базовим водозахистом від бризок і невеликого дощу, четверний основний (48 Мп + 5 Мп + 2 Мп + 2 Мп) і 16 Мп фронтальною камерами, а також, крім того, акумуляторною батареєю ємністю 4000 мАг з підтримкою технології швидкої зарядки по USB Type-C потужністю 10 Вт. Серед інтерфейсів Nokia 5.4 можна виділити такі, як Wi-Fi 802.11n (Wi-Fi 4), Bluetooth 4.2 LE, A-GPS, GLONASS і NFC для оплати покупок в магазинах, проїзду в громадському транспорті і для розрахунків в різних закладах за ті або інші послуги.

Розміри корпусу телефону складають 160,97 x 75,99 x 8,7 мм, а важить він 181 грам, тобто вкрай мало. Новинка підтримує такі функції і технології, як LDAC, aptX Adaptive, FM-радіо, OZO Audio, і це звичайно ж позитивно відбивається на її привабливості. Офіційна рекомендована ціна базової моделі Nokia 5.4 становить 4100 гривень, у скільки обходиться модель з 4/64 ГБ пам’яті. Версія з 4/128 ГБ коштує вже 17 990 рублів, а за конфігурацію з 6/64 ГБ пам’яті необхідно викласти також 17 990 рублів. Прямо «з коробки» на телефон встановлена ​​операційна система Android 10 в рамках лінійки Android One, тобто це оригінальний «зелений робот» від Google. Офіційні продажі телефону почнуться вже в найближчі кілька тижнів, а доступна ця модель в чорному і пурпурному кольорах

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.