Xiaomi випустила морозостійку куртку з підігрівом Supield

Сьогодні ми поговоримо ще про одну новинку на краудфандінговой майданчику Xiaomi Youpin в Китаї. На цей раз мова піде про нову морозостійку куртку з підігрівом Supield +, яка буде як раз до речі з наближенням зимових холодів.

Новинка отримала теплоізоляційний шар з аерогеля S.Kistler, ефект якого аналогічний куртці з 40-мм шаром з густого пуху. Цей матеріал ультратонкий, надзвичайно морозостійкий, стійкий до вогкості і цвілі, також його легко чистити. В якості підкладки використовується спеціальна тканина, поверхня якої може ефективно відбивати інфрачервоне тепло, що випромінюється людським тілом, щоб краще зберігати його.

Компанія порівнює термостійкість куртки з костюмом астронавта. Куртка оснащена вбудованим нагрівальним елементом, який підтримує 3 температури: 30, 35 і 40 ° С. Також в ній використовується нагрівальний провід з вуглецевого волокна, завдяки чому її можна прати без будь-яких проблем.

Вартість новинки на майданчику Youpin в Китаї становить 499 юанів (2100 гривень) за стандартну версію, і 599 юанів (2700 гривень) за модель середньої довжини.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.