Багатофункціональна машина Liren від Xiaomi

Приготування їжі вважається особливим таїнством. Адже від того з яким настроєм, самопочуттям і в якому настрої приготовлено ту чи іншу страву, найчастіше, залежать його смакові якості і зовнішній вигляд. Різні апарати і кухонне начиння покликані допомагати готувати із задоволенням. Незамінного помічника кухарчука представив суббренд нашої улюбленої Компанії – Багатофункціональна машина Liren від Xiaomi. Багатофункціональний пристрій являє собою сучасну потужну високошвидкісну електричну машину для подрібнення різних продуктів.

Виріб має мотор, виготовлений з міді, потужність якого становить 300 Вт. Швидкісний режим досягає 22000 об / хв. на першій швидкості і 26000 об / хв. на другий. Легке перемикання між швидкостями дозволяє швидко змінити режим роботи.

 

Виріб має міцний тришаровий корпус, внутрішній і зовнішній шари якого зроблені з чистої сталі. Центральний шар корпусу грає роль антиоксиданту, тому виріб стійкий до окислення і корозії. Лезовий механізм виготовлений зі сталі, має чотири S – образних двошарових лез. Тривимірна форма лез розроблена спеціально для продуктів різної щільності.

Виріб має вбудований пристрій захисту від перегріву. У разі перевищення допустимої температури, виріб автоматично вимикається.
Контейнер для змішування кріпиться до корпусу вироби спеціальною клямкою.

 

Ємність для змішування продуктів має потовщені стінки, товщиною 6 мм. Її обсяг становить 2,5 л (приблизно 1 кг м’яса). Прозорий пластик, з якого виготовлена ​​чаша, забезпечує видимий процес змішування продуктів. Крім того, підстава чаші має протиковзке покриття. Контейнер для змішування і леза легко миються і очищаються. Завдяки посиленій конструкції всіх своїх частин виріб являє собою ідеальне поєднання функціональності і безпеки.

Ціна продажу 99 юанів або 480 гривень.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.