MIUI 12 вже не цікава, чекаємо велике оновлення MIUI 13

Дебют запланований на другий квартал 2021 року. Компанія Xiaomi ще не закінчила поширення стабільної фірмової оболонки MIUI 12, однак робота над наступним великим оновленням для смартфонів Xiaomi, Redmi і Poco вже щосили ведеться.

Перші ознаки роботи над MIUI 13 з’явилися ще в квітні, коли китайський гігант почав проводити опитування серед користувачів про те, які функції і зміни в дизайні вони хотіли б побачити. Також очікувалося, що перші офіційні заяві щодо MIUI 13 будуть зроблені на конференції для розробників Xiaomi Mi Developer Conference (MIDC), яка пройшла з 5 по 7 листопада. Однак цього так і не відбулося. Потім з’явилися чутки, що офіційний дебют оболонки відбудеться у другому кварталі 2021 року.

Тепер прийшов вагоме підтвердження цього. Про плани на презентацію MIUI 13 у другому кварталі 2021 року розповів авторитетний модератор в офіційному співтоваристві Mi Community. Це звучить цілком логічно, враховуючи, що дебют MIUI 12 відбувся в першому кварталі 2020 року, але зараз ще залишилися популярні моделі, для яких оболонка все ще не випущена.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.