Власники iPhone 12 mini скаржаться на проблеми з екраном блокування

Власники нових iPhone 12 mini повідомляють про проблеми з чутливістю екрану блокування. На форумі сайту MacRumors з’явилися повідомлення, що містять кілька сторінок з описом проблема. Ця гілка також була опублікована на Reddit, де ще більше користувачів повідомили про аналогічну проблему.

Труднощі виникають у більшості користувачів, коли вони проводять пальцем вгору від нижньої частини екрану блокування великим пальцем, щоб розблокувати пристрій, або при натисканні кнопок ліхтарика і камери.

Дисплей не завжди розпізнає натискання або свайпи. Деякі власники iPhone 12 mini припускають, що відсутність реакції екрану може бути пов’язано з проблемою провідності або заземлення, оскільки деякі користувачі повідомляють, що труднощі зникають, коли смартфон підключений до зарядного пристрою або при дотику до рамки пристрою без чохла.

Однак, поки немає єдиної думки про те, що викликає проблему і чи пов’язано це з апаратним або програмним забезпеченням. Сподіваємося, що цю проблему можна буде усунути з оновленням ПЗ.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.