Камерам iPhone 12 Pro Max не вдалося обійти флагмани Huawei і Xiaomi

Фахівці DxOMark протестували камеру iPhone 12 Pro Max і він набрав 130 балів у загальному заліку, опинившись таким чином на четвертому місці. Смартфон Apple цього року поступився флагманів від Huawei і Xiaomi.

Перше місце в рейтингу DxOMark займає Huawei Mate 40 Pro з 136 балами, на другому Xiaomi Mi 10 Ultra (133 бали), а третє місце утримує Huawei P40 Pro, у якого 132 балів.

Що стосується камери iPhone 12 Pro Max, вона складається з трьох об’єктивів з датчиком LiDAR. У систему увійшли: основний сенсор 12 МП з діафрагмою f / 1.6 і підтримкою оптичної стабілізації (OIS), ультрашірокоуголний на 12 МП зі світлосилою f / 2.4 і OIS і 12-мегапіксельний телевик з f / 2.2 і OIS. Смартфон підтримує запис відео в форматі 4K Dolby Vision HDR на швидкості 24/30/60 FPS.

Фахівці DxOMark в камері iPhone 12 Pro Max похвалили: швидке і точне автофокусування, точну експозицію, приємний баланс білого в приміщенні і при слабкому освітленні, високу деталізацію при хорошому освітленні, широкий динамічний в відео, приємну передачу кольору і відтінків шкіри в більшості відеороликів і стабілізацію. З негативних моментів відзначили: обмежений динамічний діапазон на знімках, на знімках при слабкому освітленні часто з’являється шум, в сценах з HDR колір може виглядати неприродно, на фотографіях іноді з’являються артефакти, нестабільність експозиції в відео, невдалий баланс білого на відео при слабкому освітленні, а також артефакти і засвічення в роликах.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.