SIM-карти йдуть в історію: Київстар запустив послугу, про яку українці давно мріяли

Компанія впроваджує популярний сервіс. “Київстар” запустив послугу з підтримки вбудованих електронних SIM-карт. Один з найбільших операторів мобільного зв’язку компанія “Київстар” неодноразово дивувала приємними акціями і зручними послугами, що дозволяють клієнтам відчувати більший комфорт усередині даної мережі. Але недавно компанія нарешті порадувала українців запуском давно очікуваної і корисною послуги з підтримки вбудованих електронних SIM-карт (eSIM).

Серед провідних операторів стільникового зв’язку в Україні “Київстар” став третім по запуску послуги eSIM, але особливістю пропозиції від компанії стало її надання без додаткової плати для своїх клієнтів.

Суть вбудованої електронної SIM-карти полягає головним чином в тому, що в її пам’яті зберігається максимум п’ять різних номерів телефонів, крім того, існує можливість швидкого перемиканнями між номерами. Ще одним приємним бонусом в даній послузі стане високий рівень захисту: її неможливо стерти, а при крадіжці гаджета – обнулити без спеціального пароля. Крім того, eSIM не стирається. В “Київстар” пророкують величезну популярність даної послуги в майбутньому, оскільки вона набагато практичніше фізичної SIM-карти і вже впевненими темпами завойовує український ринок.

Для підключення послуги eSIM від компанії “Київстар” клієнтам необхідно всього лише звернеться на офіційний сайт компанії або ж за допомогою програми “Мій Київстар”, а якщо хтось вирішив скористатися послугами компанії вперше – необхідно вибрати і сплатити один з тарифних планів, в рамках якого дана технологія буде підтримуватися.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.