Темна тема One UI 2.0 для MIUI 12 задовільнить ваші потреби

Сьогодні дизайнер S21696 порадував нас новою темою «в чорному» One UI 2.0 (Dark) для MIUI 11 і MIUI 12. Установити її можна на два режими – світлий і темний, хоча, повірте, менш чорним її фон не стане. Втім, відмінно читаються яскраві округлені значки виконують своє завдання на всі 100%, і виглядає вона в кінцевому підсумку дуже привабливо.

З екрану блокування доступні звонілка і камера. У правому верхньому кутку захована кнопка налаштувань локскрін за замовчуванням – з її допомогою можна змінити годинник. Трохи бентежить віджет на робочому столі, представлений в 12-годинному форматі, але це питання переваг. У верхній третині екрану кнопка зміни шпалер. При відкритті фон папок прозорий, компоновка шторки 4 × 3 ряди, повідомлення без поділу. Дзвонілка з англійським номеронабирачем, вхідний / вихідний виклик супроводжується звичайним фото. WhatsApp – чорний скін, Галерея теж в темних тонах. Це суцільний Dark, хлопці!

Власне кажучи, зміни при зміні режиму з світлого на темний торкнулися тільки фото контактів в повідомленнях і дзвонілки, а також системних програм, які підтримують темний режим. Все інше без змін.

Завантажити One UI 2.0 Dark для MIUI 11 можна в регіоні Індія. Назва введіть в пошуковому рядку додатка Теми. Нагадуємо, для використання темного режиму спочатку включаємо сам темний режим, потім застосовуємо тему і виконуємо перезавантаження смартфона. Аналогічно робимо при переході на світлий режим.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.