Красива тема Remix OS для MIUI 11 і MIUI 12, яка порадує очі

Сьогодні ми хочемо познайомити вас з новою темою Remix OS, створеної дизайнером PANKAJ для MIUI 11 і MIUI 12. Виглядає вона досить симпатично і розрахована на два режими – темний і світлий.

Почнемо з екрану блокування: на ньому ви знайдете камеру і музичний плеєр. Центр контролю теми абсолютно ідентичний тому, що ви звикли бачити в MIUI 12 як центр налаштувань. Відкрити його допоможе підказка, яка з’явиться в правому верхньому куті екрану після першого завантаження. Вдаватися в подробиці сенсу немає – все відмінно видно і максимально зрозуміло на скріншотах, розміщених нижче. Робочий стіл радує яскравими барвистими значками віджета MIUI 12 з годинником і календарем. Формат шторки – 5 х 3, поділу повідомлень немає. І в темному, і в світлому режимі номеронабирач буде англійською, для вхідного і вихідного викликів вибрано звичайне фото.

Нова тема для смартфонів Xiaomi і Redmi Remix OS була протестована на Mi 8 Lite і Mi 9 Lite, що працюють під управлінням MIUI 11 на базі Android 10. Все встановилося без проблем і виглядає вельми приємно за винятком звонілки і повідомлень на Xiaomi Mi 9 Lite, які не змінилися після установки теми і залишилися «гугловськими».

Якщо завантажити тему Remix OS в своєму регіоні не вдається, можна встановити регіон Індія – там проблем не буде. І не забуваємо перезавантажити апарат після застосування теми!

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.