Київстар запустив eSIM для абонентів

Київстар оголосив про запуск eSIM. Як і очікувалося, послуга поки що доступна тільки абонентам передоплати, повідомляє прес-служба. Згідно з даними, підключити eSIM можуть користувачі передплачених тарифів «Відео без кордонів», «Розваги без кордонів» і «Спілкування без кордонів» без додаткової плати. Зробити це можна на сайті або в додатку «Мій Київстар».

«ESIM – це вбудована в смартфон або інший девайс SIM карта. Технологія eSIM дозволяє підключити на один електронний чіп в середньому до 5 різних номерів в залежності від моделі девайса і перемикатися між ними, без заміни основної SIM-карти. Крім цього, eSIM має більш високу ступінь захисту: смартфон захищений від пошкодження через постійні заміни SIM-карти; в разі втрати телефону – eSIM не можна викинути, а значить і ймовірність відшукати девайс зростає », – нагадує прес-служба.

Відзначається, що в подальшому Київстар має намір відкрити доступ до eSIM бізнес-клієнтам і абонентам контрактної форми обслуговування. Оператор впевнений, що надалі попит на послугу буде тільки зростати, оскільки за останній рік кількість смартфонів в мережі Київстар, які підтримують eSIM, зросла на 160%. Нагадаємо, Київстар запускає eSIM одним із останніх в Україні. Ще в листопаді минулого року технологію своїм абонентам запропонував Трімоб, після нього – lifecell і Vodafone.

Технологія eSIM – альтернатива фізичним Сімка, яка монтується в телефон на етапі виробництва. Телефон з такою картою можна використовувати в будь-який мобільної мережі, якщо її оператор підтримує це рішення.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.