В камеру MIUI 12 додали оновлений режим VLOG 2.0

Розробники китайської компанії Xiaomi продовжують додавати в новітній фірмовий інтерфейс MIUI 12 нові функції і вносити різні, досить цікаві зміни. На цей раз в стоковому додатку камери MIUI 12 до нової версії оновився режим VLOG, який тепер цілком логічно називається VLOG 2.0.

Нагадаємо, режим VLOG, що з’явився ще в оболонці MIUI 11, дозволяє користувачам смартфонів Xiaomi, Redmi і Poco створювати короткі ролики на основі вже знятих відео, які по шаблонах автоматично з’єднуються в один відеоролик з різними переходами, фільтрами і музикою. Нова версія VLOG 2.0 додає можливість запису невеликих фрагментів відео для подальшого редагування або об’єднання з іншими.

Крім того, VLOG 2.0 тепер пропонує більш широкий вибір шаблонів, які полегшать створення контенту. Вони містять різноманітні візуальні і звукові ефекти, таким чином покращуючи візуальне сприйняття одержуваних відео.

 

До всього цього в новій версії доданий новий ефект об’єднання, що дозволяє розділити екран на дві частини, відображаючи в кожній з них окремий відеокліп. При цьому відеоролики можуть бути як завгодно довгими, без будь-яких обмежень, тоді як перша версія мала обмеження на тривалість.

Як завжди, режим VLOG 2.0 поки почали розгортати на китайській прошивці MIUI 12, а його поява в стабільних глобальних збірках можна очікувати через кілька тижнів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.