Xiaomi зняла з продажу ще один дорогий флагман

Компанія Xiaomi недавно зняла з продажу флагманський смартфон Xiaomi Mi 10 Pro. Його вже не можна купити в Китаї, в Україні і в деяких країнах Європейського союзу. Як стало відомо, з продажу знято ще один флагман 2020 року. Мова йде про Xiaomi Mi 10. Він був представлений в один день з версією Pro. У Європі новинка все ще доступна, але в найближчі дні це має змінитися. У Китаї залишилася в продажу тільки версія з 8 ГБ оперативної і 128 ГБ вбудованої пам’яті.

Нагадаємо, що флагман був анонсований в лютому в Китаї, а в березні з’явився в Європі за ціною 799/899 євро в залежності від комплектації. Модель оснащена процесором Snapdragon 865, акумулятором на 4780 мАг і підтримує швидку дротову / бездротову зарядку. Потужність складає по 30 Вт.

У Xiaomi Mi 10 встановлений дисплей AMOLED з підтримкою частоти відновлення 90 Гц. Роздільна здатність основної камери становить 108 Мп + 13 Мп + 2 Мп + 2 Мп. Вона може знімати відео у форматі 8K ULTRA HD з частотою кадрів 30 к / сек. Фронтальна камера побудована на базі 20-мегапіксельного датчика зображення. В екран інтегрований сканер відбитків пальців.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.