Vodafone дарує 10 ГБ інтернету, як отримати безкоштовний пакет

У компанії Vodafone вирішили порадувати медпрацівників приємним бонусом. Під час епідемії коронавируса в країні тисячі медичних працівників щодня беруть удар на себе, денно і нощно долаючи все нові виклики, які ставить стрімко розповсюджується коронавірусна інфекція. Одна з найбільших компаній мобільного зв’язку в Україні Vodafone вирішила порадувати медиків приємними пропозиціями.

Відзначається, що в компанії прийняли рішення про те, щоб знову нарахувати 10 ГБ інтернету і 1000 хвилин на розмови медичним працівникам.

Підкреслюється, що безкоштовні гігабайти і хвилини для розмови будуть нараховані всім лікарям, незалежно від того контрактні вони абоненти або обслуговуються за передоплатою. Всі медичні працівники, котрі отримали допролнітельний пакет послуг навесні зможуть отримати його безкоштовно ще раз. Ті медпрацівники, які недавно стали абонентами або почали лікарську практику повинні пройти процедуру реєстрації.

Необхідно відправити СМС на номер 640 або заповнити заявку на сайті компанії. Крім того, необхідно вказати номер, наданий Національною службою здоров’я України.

Пакет послуг прийде не більше ніж через п’ять днів. Його можна використовувати на протязі місяця з моменту нарахування.

Крім того, в компанії Vodafone Україна повідомили про те, що для українців послуги інтернету впали в ціні. Споживання трафіку збільшуються, що є позитивною тенденцією в країні. За словами експертів компанії, тенденція до збільшення обсягів користувачів інтернет буде тенденційно збільшуватися, а ціна за гігабайт зменшуватися.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.