Рейтинг найпопулярніших в Україні сайтів за жовтень 2020 года

За даними Kantar CMeter в жовтні більшість новинних порталів істотно збільшили свою аудиторію в Україні завдяки виборчої кампанії, яка безпосереднім чином вплинула на інтереси інтернет-користувачів. Проте трійка лідерів залишилася незмінною – це Google, Youtube і Facebook.

Найпопулярнішими новинними ресурсами були Pravda, NV, Unian, 24tv, Gordonua, TSN, Korrespondent. Українці також активно відвідували сайти ВНЗ-ів в зв’язку з початком навчального року та переходом на дистанційне навчання. Про це свідчить зокрема збільшення охоплення домену вузів України Edu.

Маркетплейсам і інтернет-магазинам вдалося зберегти увагу українців, які активно цікавилися товарами на Rozetka, Prom, Olx, Ria, Allo і Bigl. У рейтинг найпопулярніших сайтів України повернувся Сomfy.

Відзначимо, що в дослідженні Kantar CMeter використовуються дані desktop і mobile інтернет-користувачів у віці 14-70 років. Дослідження об’єднує дані з трьох джерел: інтегровані в сайти лічильники; встановлені в фреймі банерної мережі лічильники і респонденти з встановленими плагінами в браузерах і додатками Kantar на телефонах, поряд зі стандартними показниками (перегляди сторінок, охоплення, соціально-демографічні показники по всіх сайтах, з якими контактували респондента).

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.