Холодильник Viomi 21 face 5G – перший в світі холодильник з 5G і Wi-Fi 6

Xiaomi представила новий холодильник Viomi 21 Face 5G на конференції по запуску нових продуктів 5G, яка пройшла в Китаї. Продукт обіцяє надати «розваги на великому екрані, покупки та інтелектуальне управління всім будинком», що робить його свого роду універсальним.

Новий холодильник оснащений 21-дюймовим екраном, має обсяг 520 літрів і дизайн у французькому стилі. Заявлений рівень шуму компресора – не більше 38 дБ. Для порівняння при повній тиші шумомір видає близько 30 дБ. В якості зовнішньої оболонки для захисту подвійний двері і двох ящиків використовується скло RockGlass, яке є надстійких до подряпин і ударів склом і проводиться в Японії.

Сенсорний 21-дюймовий екран дозволяє виконувати такі операції, як покупки через вбудований додаток, пошук рецептів, перегляд контенту та ін.

21 Face 5G має два морозильних відділення, для сухого та вологого їжі. Волога зона може підтримувати вологість 90%, в той час як вологість в сухій зоні становить 40%.

Контроль мікроклімату забезпечують 9 датчиків температури і вологості, а також радарна система. Є функція автоматичного відкриття дверцят холодильника за допомогою голосової команди. Є можливість сполучати холодильник зі смартфоном, здійснювати дистанційне керування і моніторинг роботи за різними параметрами.

Холодильник з великим екраном Viomi 21 Face 5G надходить у продаж в Китаї за ціною 900 $.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.