Xiaomi представляє компактну посудомийну машину Yunmi Countertop Dishwasher Sugar

Сьогодні ми поговоримо ще про одну новинку на краудфандінговой майданчику Xiaomi Youpin в Китаї. На цей раз мова піде про нову компактну посудомийну машинку Yunmi Countertop Dishwasher Sugar. Новинка отримала наступні габарити: 443x467x441 мм, а її вага дорівнює 14 кг. Посудомийна машинка розрахована на сім’ю з 4-6 чоловік і вміщує в себе за раз 4 стандартних набору посуду.

Крім того, новинка отримала підтримку двох режимів роботи: стандартного з підключенням до водопроводу, і автономного завдяки вбудованому резервуару для води. Таким чином пристрій можна встановити в будь-якому зручному місці і швидко переміщати при необхідності. Що стосується внутрішнього устрою, то машинка має верхній і нижній розпилювач води, які обертаються і омивають весь внутрішній простір.

Високотемпературна мийка при температурі 75 ° C дозволяє забезпечити ступінь стерилізації 99,99%. Ще є підтримка сушки гарячим повітрям, чергування продувки гарячим і холодним повітрям, прискорення сушки, сушка при залишковій температурі, збереження сухості після мийки і зменшення росту бактерій. Ну і куди ж без можливості управління зі смартфона, яка розуміється також присутній.

Вартість новинки на майданчику Youpin в Китаї становить 999 юанів (3900 гривень).

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.