Xiaomi домінує в жовтневому рейтингу смартфонів з найкращим співвідношенням ціна і якість

За вже сформованою традицією популярний китайський бенчмарк AnTuTu спочатку представив оновлені рейтинги продуктивності флагманів і субфлагманов в Китаї за жовтень поточного року. Після чого були представлені оновлені рейтинги смартфонів з найкращим співвідношенням ціна / якість в різних цінових категоріях за той же період.

Як і попередні рейтинги продуктивності, ці також виключно китайські, тобто в них увійшли лише смартфони, які знаходяться у продажу на території Китаю. Тепер коротко розглянемо жовтневі китайські рейтинги з найкращим співвідношенням ціна / якість за версією бенчмарка AnTuTu.

Рейтинг смартфонів вартістю до 219 $

Як можна помітити в ціновій категорії до 219 $ присутній тотальне домінування смартфонів Redmi. Причому Redmi Note 8 Pro поступився раніше займане ним перше місце іншому смартфону від Redmi.

Рейтинг смартфонів вартістю від 219 $ до 292 $

І в цьому рейтингу лідирують смартфони Redmi, а саме перше і друге місце зайняли Redmi K30 і Redmi K30 5G.

Рейтинг смартфонів вартістю від 292 $ до 438 $

У цьому рейтингу перше місце взяла новинка цього місяця Redmi K30S, а Redmi K30 Pro посів третє. Ще одна модель Redmi 10X Pro 5G розташувалася на 9 сходинці.

Рейтинг смартфонів вартістю 438 $ до 658 $

У рейтингу флагманів вартістю до 658 доларів на першому місці розташувалася «прокачаних» версія Redmi K30 Pro з 8/256 ГБ пам’яті, а Mi 10 розташувався на 6 позиції.

Рейтинг смартфонів вартістю понад 658 $

І нарешті ми підійшли до останнього рейтингу смартфонів вартістю вище 658 $. У цьому списку топові флагмани Xiaomi Mi 10 Ultra і Mi 10 Pro зайняли 3 і 4 сходинку відповідно, тим самим піднявшись на одну позицію вгору.

Висновок
Бюджетний і середній сегмент смартфонів Xiaomi показали гідні результати, а ось над преміум апаратами ще схоже треба попрацювати. У будь-якому випадку, то що стільки моделей компанії потрапили в рейтинг смартфонів з найкращим співвідношенням ціни / якість, вже відмінний результат.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.