Xiaomi випустила прошивку MIUI 13 для смартфонів

Як відомо, в нинішньому році компанія Xiaomi вже встигла розповсюдити прошивку MIUI 12 на базі Android 10 від Google. Новітнє програмне забезпечення довелося користувачам за смаком, але немає межі досконалості. Сьогодні, 4 листопада 2020 року, від надійного джерела стало відомо про те, що китайська корпорація вже випустила прошивку MIUI 13 для закритого внутрішнього тестування, необхідно яке перед випуском її публічної бета-версії для смартфонів простих користувачів. За даними від китайських ЗМІ, вже на цьому тижні, імовірно в п’ятницю, відбудеться спеціальне онлайн-захід, в ході якого нову прошивку офіційно анонсують. В його рамках виявиться озвучений попередній список телефонів, які отримають таке новітнє і найсучасніше програмне забезпечення з усіх доступних на ринку.

Нова прошивка буде заснована на Android 11 від Google, тобто на найновішою і сучасної операційній системі серед всіх, які коли-небудь так і зовсім взагалі для своїх пристроїв випускав «пошуковий гігант». Повідомляється, що презентація прошивки MIUI 13 відбудеться вже в період з 5 по 7 листопада 2020 року, тобто буквально через кілька днів. У ходячи майбутнього заходу компанія Xiaomi розповість про всі особливості нового ПО, розкриє зовнішній вигляд інтерфейсу, озвучить попередній список сумісних телефонів, а також звичайно ж поділився відомостями про те, коли саме конкретно всім простим користувачам чекати виходу цієї самої нової і сучасної операційної системи серед всіх існуючих зараз на ринку.

 

Встановити цю прошивку стане можливим виключно тільки на смартфони Xiaomi, і це, звичайно, так чи інакше обов’язково потрібно враховувати, адже ніяк інакше бути просто навіть і не може. Швидше за все, прошивка MIUI 13 стане доступна всім користувачам вже в листопаді-грудні, тобто до кінця 2020 року. Це трохи дивно, адже прошивка MIUI 12, вважається яка новітньої в своєму класі, вийшла в квітні нинішнього року, а пройшло з тих самих пір не більше ніж півроку. Все це вказує на те, що китайська корпорація дуже активно випускає останню версію програмного забезпечення для своїх телефонів, роблячи це для того, щоб максимально поліпшити користувальницький досвід, адже ні для кого не секрет, що чим більше нове програмне забезпечення встановлено на мобільний пристрій, тим краще.

За попередніми даними, в новій операційній системі будуть реалізовані такі нововведення, як: поліпшені системні анімації, поліпшена система повідомлень, значно посилена система захисту, підвищену швидкодію, додаткові налаштування суперобоев, розширені функціональні можливості, поліпшень зовнішній вигляд і ряд інших нововведень. Всі такі гарантовано приємно відіб’ються на житті людей, тому що навряд чи комусь хочеться зайвий раз витрачати свої кошти на те, на чому їх тільки так і зовсім взагалі можна заощадити, зробивши це легко і просто. Про щось подібне до недавнього часу можна було лише мріяти, але тепер, зараз, все вже інакше, і це цілком собі реальний факт, в якому не доводиться навіть і сумніватися. Залишилося тільки дочекатися анонса MIUI 13 і її подальшого релізу для смартфонів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.