Нова Пошта отримала серйозного конкурента: Meest запустив послугу надшвидкої доставки по Києву

Поштово-логістична група компаній Meest запустила послугу надшвидкої доставки по Києву через почтомати протягом 5 годин. Такий формат підходить для передачі документів, посилок електронної комерції та інших товарів, які потрібно вислати терміново. До 1 грудня 2020 року послуга буде безкоштовною.

Щоб оформити швидку доставку за 5 годин, потрібно вкласти посилку в почтомат до 11:00. У той же час сам процес пересилання не змінюється. Користувачеві, як зазвичай, потрібно створити посилку в додатку, оплатити (якщо платником є ​​відправник), відсканувати QR-код на терміналі, ввести код від SMS і вкласти посилку в почтомат. Обмеження по вазі посилки також стандартні – до 10 кг.

«Наша аудиторія – це, перш за все, молоді активні люди, які цінують свій час. Тому запуск доставки протягом 5 годин через почтомати став для нас логічним кроком. Ми керуємо найбільшою мережею почтоматов, як в Києві, так і по всій Україні. Вони розташовані в бізнес-центрах, спортзалах, магазинах, на заправках, тому відправляти і отримувати необхідні речі саме таким чином дуже зручно – а тепер це можна робити ще і за лічені години. До того ж формат відправки посилок через почтомат допомагає уникнути фізичних контактів, а під час пандемії це вкрай важливо », – прокоментував президент Meest Ростислав Кисіль.

Зараз доставити посилку за 5 годин можна через всі почтомати Києва, в столиці їх налічується понад 500 пристроїв. Подивитися адресу найближчого почтомата можна на спеціальній сторінці.

Крім того, через почтомати доступна доставка за 24 години з Києва в обласні центри. Щоб їй скористатися, потрібно вкласти посилку в почтомат до 15:00. Вартість відправки стандартна – 29 грн, обмеження по вазі також залишаються колишніми.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.