ПриватБанк полекшив покупки і подорожі в Китаї

У Приватбанку розширюють список доступних клієнтам послуг і можливостей. Так, з шостого листопада, можна буде замовити банківську карту на базі китайської платіжної системи UnionPay International. В ПриватБанку пояснили цей крок тим, що вирішили піти назустріч тим, хто часто подорожує до країн Азії або веде там бізнес.

Крім того в ПриватБанку відзначили, що в найближчому часі відбудеться запуск платіжних продуктів з UnionPay, які не вимагають фізичної присутності в банку і отримання фізичної карти. Відзначається, що платіжна система UnionPay International одна з найбільших в світі. Вона діє в 179 країнах світу, а також емітується в 61. Основними конкурентами UnionPay є Visa і MasterCard.

Нагадаємо, що в ПриватБанку займаються впровадженням новітніх технологій. Банк починає активно відходити від кредитних карт в сторону біометричних терміналів, які працюють за технологією FacePay24. Функцією оплати товару за допомогою свого обличчя можна скористатися за допомогою офіційного додатка банку Приват24. В даний момент новою можливістю скористалося вже понад сто тисяч осіб. Для того, щоб оплачувати покупки за допомогою особи необхідно мати на телефоні додаток ПриватБанку і активувати в ньому оплату за допомогою FacePay24.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.