Sony обрушила ціну PlayStation 4 в два рази до рекордного мінімуму

Чим в меншу суму грошей обходяться будь-які послуги телекомунікаційного характеру, тим більше людей так і зовсім взагалі захочуть такими користуватися. В цьому немає нічого дивного або дивного, тому що навряд чи комусь хочеться витрачати свої гроші на те, на чому їх можна було б заощадити. На радість безлічі людей, що проживають в Україні і в інших країнах світу, сталося одне вкрай важливе і дуже значуща подія, яким кожна людина виразно абсолютно точно залишиться більш ніж задоволений, адже ніяк інакше бути просто навіть і не може. Справа в тому, що ігрова приставка Sony PlayStation 4 вже незабаром дуже сильно впаде в ціні, але станеться це не тільки на українській території, а так і зовсім взагалі по всій земній кулі.

За словами відомого інсайдера Майкла Пактер, вже ось-ось настане довгоочікуваний момент, коли будь-яка людина зможе купити собі ігрову приставку PS4, зробивши це на якомога вигідніших і привабливих умовах. Ще не так давно про щось подібне можна було тільки мріяти, але тепер, зараз, в цьому вже немає ніякої потреби. За даними цього джерела, вже в найближчі кілька тижнів вартість консолі PlayStation 4 по всій земній кулі знизиться, причому не чуть-чуть, як це цілком могло б бути, а відразу в два рази. У такому випадку всі бажаючі отримають можливість купити цю ігрову приставку всього за $ 200, тобто за дуже низькою ціною. Поза будь-яких сумнівів, така подія зробить її набагато привабливіше в очах всіх покупців, адже зараз купити її пропонують за приблизно $ 400.

 

Звичайно, з урахуванням нинішнього курсу долара в Україні, найімовірніше, зниження цінника на українській території виявиться не дворазовим, але воно також буде достатнім для того, щоб будь-який бажаючий отримав можливість купити собі консоль PlayStation 4, зробивши це на максимально вигідних умовах з усіх, які тільки так і зовсім взагалі можуть бути. Дана ігрова приставка є вкрай привабливою за сукупністю якостей, нехай з моменту її виходу на ринок і пройшло вже сім років. За такої тимчасової період вона, звичайно, встигла дуже сильно змінився й вкрай відчутно застаріти, однак зараз для неї є понад півтори тисячі різних відеоігор, в тому числі безліч ексклюзивів, і саме тому її покупка є більш ніж доцільною.

Дана ігрова приставка, будучи вкрай просунутої, володіє цілою масою різних особливостей, якими їй точно вдасться всіх здивувати і порадувати, адже ніяк інакше бути просто навіть і не може. Крім безлічі ігор, для неї є також безліч різних аксесуарів, що дозволяють отримувати від ігрового процесу підвищений задоволення. Головне розуміти і враховувати, що сама компанія Sony поки що ще не робила ніяких заяв на цей самий рахунок, тому не можна точно однозначно сказати, чи дійсно ця приставка вже зовсім скоро впаде в ціні в два рази, або нічого подібного на ділі все ж не станеться . Можна лише припустити, що це насправді станеться, але далеко не факт, що дійсно насправді.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.