Київстар захистить клієнтів від кібершахраїв

Київстар представив нову послугу для захисту даних своїх клієнтів – «Захист Альфанумеричних імен». Сервіс відстежує і блокує фішингові SMS, повідомляє прес-служба.

Згідно з даними, нова послуга має на увазі постійний моніторинг Альфанумеричних імен в SMS, відправлених абонентам. Альфанумеричне ім’я – це буквений або цифровий підпис, яка відображається в рядку відправника SMS.

«Кому може бути корисна« Захист Альфанумеричним іменем »? Усім компаніям і установам, які використовують в роботі SMS: банки, поштові оператори, ритейл, представники сфери послуг та інші. Найчастіше фішинг-SMS відправляються з використанням комерційних найменувань та торговельних марок відомих на ринку компаній. Тому в ряді повідомлень зі схожих альфа-імен абоненти можуть не помітити різниці і автоматично надати шахраям дані про себе або своєму банківському рахунку », – розповів директор з маркетингу Київстар Павло Даніман.

Відзначається, що Київстар контролюватиме, щоб абоненту приходили SMS тільки від партнерів, а не від третіх осіб. Доставка абонентам Київстар SMS, де використовуються оригінальні і візуально схожі Альфанумеричне імена партнера, які приходять від осіб, які не уповноважених та такі розсилки, буде блокуватися автоматично.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.