«ПриватБанк» починає випуск карт UnionPay для покупок в Китаї

«ПриватБанк» відкриває випуск платіжних карт міжнародної системи UnionPay International. Як заявляють в банку, «ПриватБанк» першим в Україні пропонує таку можливість. За допомогою такої карти можна розплачуватися в Китаї, Україні і ще більше ніж в 170 країнах світу. Також клієнти можуть користуватися ексклюзивними пропозиціями і знижками UnionPay.

Клієнти «ПриватБанку» можуть оформити безконтактні кредитні карти UnionPay «Універсальна» рівня Classic і Gold. Карти почнуть видавати клієнтам вже з 6 листопада в деяких відділеннях банку в Києві, Дніпрі, Одесі та Харкові. Повний перелік відділень можна вивчити за наступною адресою.

Також зазначається, що найближчим часом «ПриватБанк» та UnionPay намір запустити цифрові платіжні продукти, які дозволять працювати з платіжною системою без відвідування банку і отримання фізичних карт.

«Випуск« ПриватБанком »перших українських карт UnionPay – це нові можливості для наших клієнтів і банку в рамках інтеграції в світову фінансову систему. Ці карти в першу чергу будуть корисні тим, хто часто подорожує в Китай, країни Південно-східної Азії або веде бізнес з китайськими партнерами. Крім того, карти «ПриватБанк» UnionPay відкривають українцям нові переваги глобального шопінгу на торгових майданчиках-партнерах найбільшої світової платіжної системи », – зазначив голова правління« ПриватБанку »Петро Крумханзл.

Додатково нагадаємо, починаючи з грудня 2019 року, користувачі платіжних карт UnionPay можуть використовувати їх в мережі «ПриватБанку» – розплачуватися в готелях, ресторанах і торгових точках. Також за допомогою карт UnionPay можна знімати готівку в банкоматах «Приватбанку» по всій країні.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.