iPhone 12 и 12 Pro розібрали повністю, якість збору вражає

Фахівці сайту iFixit провели розбір корпусів смартфонів iPhone 12 і 12 Pro. Процес транслювався на YouTube, а після цього на сайті компанії з’явився текстовий матеріал з ілюстраціями. Як завжди, конструкція кріпиться на гвинти Pentalobe. Дисплей тепер дає доступ до нутрощів, відкриваючись з правого боку. Починаючи з iPhone 7, екран кріпився на праву грань і відкривався зліва.

За попередньою інформацією, дисплеї iPhone 12 і 12 Pro взаємозамінні – навіть незважаючи на те, що параметри їх максимальної яскравості відрізняються. iFixit спробують уточнити це пізніше. iPhone 12 і 12 Pro настільки схожі, що у молодшої моделі замість датчика LiDAR встановлена ​​пластикова заглушка. В іншому конструкція ідентична. Помітно зросла в розмірах материнська плата: мабуть, це було потрібно для розміщення модему 5G від Qualcomm.

Фахівці також відзначили новий дизайн динаміків: замість клею використовуються гумові прокладки, що помітно спрощує процедуру заміни спікера і батареї (динамік потрібно зняти перед виймайте акумулятор).


Акумулятори ідентичні – 10,78 Вт / год. Це менше, ніж в iPhone 11 і 11 Pro, де використовуються елементи живлення на 11,91 Вт / год і 11,67 Вт / год відповідно. Як зауважують в iFixit, сайт Apple говорить про збереження часу автономної роботи смартфонів, що може досягатися більш енергоефективним чіпсетом Apple A14 Bionic.

Тепер батареї виконані в прямокутному форматі, хоча в останніх iPhone вони мали форму літери L. Ще фахівці зафіксували 18 магнітів навколо котушки бездротової зарядки, необхідні для роботи технології MagSafe, антенні модулі 5G mmWave і інші складові смартфонів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.