Користувачі легендарного Redmi Note 7, нарешті, можуть оцінити MIUI 12

Так, користувачі легендарного глобального Redmi Note 7, нарешті, можуть оцінити 12 версію MIUI. Китайський техно гігант Xiaomi почав поширення стабільного оновлення свого призначеного для користувача інтерфейсу MIUI 12 серед користувачів смартфонів Redmi Note 7 за межами Китаю.

Власники вже великого смартфона з Піднебесної отримали MIUI 12 в серпні цього року, але тільки зараз настала черга користувачів глобальної версії. Прошивка під номером 12.0.2.0.QFGEUXM на базі ще свіжого Android 10 почала свій хід по європейському регіону. Однак треба розуміти, що оновлення до сих пір має статус «Частково доступний». Це означає, що тільки близько 30% користувачів вже отримали його. Після того, як Xiaomi переконається у відсутності серйозних помилок, почнеться широкомасштабне відправлення прошивки.

Очевидно, MIUI 12 для Redmi Note 7 нічим не буде відрізнятися від ПО для інших смартфонів Xiaomi. Смартфон буде сильно відрізняється від MIUI 11 зовнішній вигляд. З’явиться вже звичний для багатьох власників пристроїв Xiaomi Центр управління, поліпшений Темний режим, а також розшириться функціональність Додатки камери – додасться режим «Pro». Звичайно, додадуться нові анімації, можливо, покращиться стабільність роботи пристрою.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.