Київстар запропонував інтернет за копійки, що входить в тарифний план

Останнім часом українські мобільні оператори стали все частіше радувати абонентів новими послугами і акціями. Відзначається, що тепер мобільний оператор Київстар пропонує своїм клієнтам мобільний інтернет за досить низькою ціною.

Як передає новинний портал Айтіпедія, дуже давно, коли інтернет тільки з’явився в країні, він коштував досить дорого. З цієї причини часто користувалися нічними тарифами, так як там і швидкість була вище, і ціна була нижче. Зараз такого вже немає, проте в якості додаткової послуги мобільні оператори можуть це пропонувати.

Наприклад, стало відомо, що український мобільний оператор Київстар представив нову послугу, яка дає можливість отримати відразу 10 гігабайтів мобільного інтернету всього за 30 гривень на місяць. Такий тарифний план отримав назву «Нічний». Зрозуміло, час використання відповідне – з 23:00 до 7:00.

Відзначається, що підключити таку послугу абоненти можуть за допомогою програми «Мій Київстар». Також можна зробити це комбінацією * 266 * 1 #. При цьому комбінацією * 266 # клієнти зможуть перевірити, скільки гігабайтів мобільного інтернету в рамках тарифу «Нічний» залишилося у них на рахунку.

Підкреслюється, що в деякі тарифи план «Нічний» вже включили, так що підключити його двічі, звичайно, не вийде. Крім того, акція не сумісна з тарифом «День онлайн», який і без того передбачає безлімітний мобільний інтернет. Гігабайти в рамках тарифу «Нічний» будуть витрачатися тільки в період з 23:00 до 7:00.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.