Смартфон Redmi Note 8 Pro впав в ціні до рекордно низького рівня

Redmi зробила велику ставку на Redmi Note 8 Pro: всупереч чуткам про MediaTek і смузі невдач, пов’язаної з випуском однотипних малоцікавих смартфонів, пристрій вивело бренд в топ популярності. Після випуску Redmi Note 8 Pro ринок буквально вибухнув, оскільки смартфону вдалося поєднати дуже високу продуктивність для цієї лінійки і мінімальну ціну. А тепер, коли вартість впала ще більше, у тих, хто сумнівається більше немає виправдань для відмови від його покупки.

Redmi Note 8 Pro: технічні характеристики
Цей смартфон пропонує дисплей з діагоналлю 6,53 дюйма з роздільною здатністю Full HD (1080 x 2340) і сертифікацією TUV Rheinland для УФ-променів (завдяки особливій технології очі більше не будуть втомлюватися). Дисплей типу IPS дозволяє вам завжди насолоджуватися яскравими квітами, але, перш за все, він володіє міцністю, гідної уваги, завдяки склу Corning Gorilla Glass 5.

З апаратної точки зору під капотом смартфона ми знаходимо процесор MediaTek Helio G90T, де «G» означає ігри. Фактично, цей смартфон був розроблений, щоб подарувати задоволення від гри навіть не дуже досвідченим користувачам. Процесор являє собою 64-бітове cta-ядро (2 x Cortex-A76 з частотою 2,05 ГГц 6 x Cortex-A55 з частотою 2 ГГц), якому допомагає один графічний процесор ARM Mali G76: все це означає відсутність падіння продуктивності і відсутність затримок навіть в тих випадках, коли пристрій зазнає суттєвої навантаженні. Пропоновані зміни пам’яті: 6 ГБ ОЗУ і 64Гб або 128 ГБ внутрішнього сховища UFS 2.1.

Що стосується автономності, то тут нема чого боятися: одна велика батарея ємністю 4.500 мАг дозволить проводити дуже довгі ігрові сесії (заявлена ​​виробником тривалість – 10 годин), а завдяки підзарядці від адаптера потужністю 18 Вт телефон можна буде зарядити дуже швидко. Крім того, як батарея, так і процесор будуть незначно перегріватися завдяки технології рідинного охолодження.

Основна камера Redmi Note 8 Pro скомпонована з чотирьох модулів: основного сенсора Samsung Bright GW1 з дозволом 64 мегапікселів, 8-мегапіксельного датчика зі надширококутним об’єктивом, 2-мегапіксельною макро-камери і датчика глибини з роздільною здатністю 2 мегапікселя. Крім того, завдяки можливості встановити додаток Google Cam, ви отримаєте найвищу якість фотографій. Що стосується фронтальної камери, смартфон пропонує 20-мегапіксельний селф-шутер, розміщений в Каплевидний вирізі дисплея. Основна камера здатна знімати відео з роздільною здатністю 4K.

 

Ігровий телефон Redmi Note 8 Pro зараз можна купити за 5324 грививня, хоть даний смартфон ще 4 місяця назад коштував 6199 гривень, це означає що даний смартфон обвалився в ціні на 800 гривень.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.