Новий центр управління в MIUI 12 отримує перше оновлення

Xiaomi все ще доопрацьовує MIUI 12, і оновлення з новими функціями, а також поліпшення для існуючих, таких як «Суперобої» і «Центр управління», продовжують надходити. Незважаючи на те, що в портфоліо Xiaomi є кілька пристроїв, які ще не отримали MIUI 12, все ж приємно бачити, що OEM-виробник прагне поліпшити користувальницький інтерфейс.


Тепер прибуло нове оновлення MIUI 12, яке, крім інших поліпшень, містить більше нових функцій для «Центру управління».

Версія поновлення 12.0.13 (принаймні для тих, хто використовує Mi 10 Ultra в Китаї) додає функції розумного життя в «Центр управління», що спрощує управління підключеними пристроями. Крім того, макет Центру управління був оптимізований для кращої підтримки альбомної орієнтації.

Крім того, останнє оновлення пропонує спільну роботу на декількох екранах, що дозволяє користувачам управляти своїм телефоном через ПК. За допомогою налагодженого взаємодії між екранами користувачі можуть легко редагувати і відправляти файли зі свого телефону на приєднаному комп’ютері.

Більш того, спільна робота екранів розширює можливості режиму багатозадачності на підключеному телефоні, оскільки користувачі можуть відкривати кілька вікон телефону через свій комп’ютер.

Ще раз слід зазначити, що це оновлення в даний час є тільки для Mi 10 Ultra в Китаї, і період очікування для інших пристроїв Xiaomi все ще триває. З великою часткою ймовірності ці зміни можуть в кінцевому підсумку поширитися на інші пристрої під управлінням MIUI 12, але неясно, коли це станеться. Проте, приємно бачити, що розробка MIUI 12 продовжує прогресувати, в той час як Xiaomi також працює над оновленням прошивки на базі Android 11.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.