MIUI 12 навчиться плавно перемикати звук між бездротовим пристроєм і телефоном

Xiaomi зробила величезний стрибок з оновленням MIUI 12, і розробка оболонки все ще триває, оскільки кілька пристроїв Xiaomi ще не отримали новітній користувальницький скін. Незважаючи на те, що в Китайської збірки MIUI 12 регулярно випускаються для бета-тестерів Xiaomi, новим функціям все одно буде потрібно якийсь час, щоб вони з’явилися в стабільній версії прошивки. Крім того, новітні функції вперше стали доступними саме для китайських версій пристроїв Xiaomi, що ще більше відкладає поява глобальних варіантів.

 

Тепер в MIUI 12 для Китаю з’явилася нова функція, яка істотно покращує користувальницький інтерфейс. Це функція підключення пристрою, що забезпечує плавне перемикання звуку між пристроєм підключеним по Bluetooth і телефоном.

По суті, це означає, що користувачам не доведеться відключати колонку Bluetooth, якщо вони в процесі відтворення музики захочуть відповісти на дзвінок на своєму телефоні. Невелику, але зручну функцію можна активувати, відкривши додаткові налаштування Bluetooth і включивши опцію «Повідомляти про підключення пристроїв Bluetooth».

Після включення на сторінці «Вибір повідомлень про аудіовихід» користувачі можуть вибирати між параметрами «За замовчуванням», «Це пристрій», «Bluetooth (мультимедіа)» і «Bluetooth (виклики)» на свій розсуд.

Оскільки ця функція в даний час доступна тільки в китайській версії оболонки, може знадобитися деякий час, щоб вона поширилася і на глобальну версію MIUI 12, як і інші очікувані поліпшення.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.