В Україні стартували замовлення Sony PS5 – за вищою ціною і з повною передоплатою

Вранці 22 жовтня в Україні відкрилися продажі нових консолей Sony. Незважаючи на більш високі щодо спочатку заявлених цін і вимога повної передоплати (варіанти з частковою оплатою немає), запаси стрімко вичерпуються. Наприклад, Rozetka вже розпродала всі консолі.

Виставлені українськими ритейлерами ціни на консолі PS5 виявилися вищими за ті, що було оголошено спочатку після вересневої презентації. Нагадаємо, спочатку Sony встановила для ринку України наступні ціни PS5: 12 999 грн і 15 999 грн в залежності від версії (без дисковода Ultra HD Blu-ray і з ним). Нові ціни: 13 499 грн за цифрову Digital Edition і 16 799 – за дискову. Нові ціни приблизно відповідають європейським за нинішнім курсом (399 євро і 499 євро). Важливо підкреслити, що ціни підняла сама Sony, а не українські рітейлери.

Де купити PS5 в Україні
Як зазначає співтовариство «PlayStation Україна», в Україні офіційно консолі і аксесуари зараз продають тільки шість магазинів: MOYO, АЛЛО, Citrus, Comfy, Фокстрот та Rozetka. Оформлення замовлення можливо тільки за умови внесення повної оплати. Після оформлення і оплати замовлення на зазначені електронні адреса магазин висилає квитанцію, що підтверджує факт оплати. Магазини обіцяють доставити консолі замовникам 19 листопада в Києві і 21-23 листопада – в регіони.

Крім консолей у рітейлерів також з’явилися попередні замовлення на геймпади DualSense. Ціна залишилася колишньою – 2 099 гривень.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.