Xiaomi випустила нову телеприставку з підтримкою 4K і Dolby Audio

Xiaomi оголосила про випуск нової телевізійної приставки Mi Box 4S. Вона багато в чому схожа на базову модель Mi Box 4 і навіть коштує стільки ж. Пристрій дозволяє «прокачати» будь-який телевізор, отримавши доступ до 4K-контенту за допомогою численних стрімінгових сервісів.

Усередині Xiaomi Mi Box 4S встановлений 64-бітний чотирьохядерний процесор Amlogic S905X з графічним прискорювачем Mali 450. Обсяг оперативної пам’яті становить 2 ГБ, а вбудованого накопичувача – 8 ГБ. Пристрій оснащений AV-виходом, роз’ємом HDMI 2.0 і портом USB 2.0 для підключення зовнішніх накопичувачів. Підключення до інтернету здійснюється за допомогою дводіапазонного Wi-Fi 5, а Bluetooth 4.3 дозволяє підключати різні бездротові аксесуари.

Приставка працює під управлінням Android 6.0 Marshmallow з фірмовим призначеним для користувача інтерфейсом PatchWall, адаптованим під китайський ринок. Приставка підтримує відтворення відео в 4K при 60 fps (H.265), відображення HDR-контенту, Dolby Audio і DTS Sound. Управління здійснюється за допомогою фірмового пульта з мінімальним набором кнопок і за допомогою голосових команд.

Xiaomi Mi Box 4S вже надійшла в продаж в Китаї за ціною 1150 гривень.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.