Нова Пошта змінює правила роботи

Нова Пошта, ставши лідером з доставки посилок в Україні вирішила створити власну епідеміологічну службу. Тим самим звівши боротьбу з інфекцією в своїх відділеннях на новий рівень.”Служба попередження епідемій та санітарно-епідеміологічного контролю”, – так називатиметься новий відділ НП.

Служба попередження епідемій НП містить вісім лікарів-епідеміологів та одного фахівця. Ця служба буде працювати тільки в найбільших регіональних відділеннях компанії: Київ, Львів, Одеса, Запоріжжя, Хмельницький і Полтава.

Компанія поставила собі за мету, зупинити поширення інфекції.

За словами представників компанії, пандемія нагадала, що слід бути на чеку і пам’ятати про заходи противоинфекционной безпеки.

Служба буде входити до складу дирекції з охорони праці та цивільного захисту. Її головою був призначений Ірину Кобілевську, лікаря-епідеміолога зі стажем роботи понад двадцять років.

Нагадаємо, що один з найбільших поштових операторів України компанія “Нова пошта” попереджає своїх клієнтів про новий вид шахрайства під назвою фішинг, в рамках якого аферисти створюють підроблені сайти компанії, заманюючи на них українців з їх особистими даними і навіть номерами рахунків і банківських карт .

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.