Київстар запустив нову і потрібну послугу ліки з доставкою

Як відомо, в період пандемії коронавируса краще не виходити з дому ліній раз. Тепер мобільний оператор Київстар заявив про запуск нової програми, завдяки якої кожен клієнт компанії зможе розрахуватися за ліки мобільними грошима, і навіть в аптеку ходити не доведеться.

Оплати медичних товарів і ліків на сайті Liki24 тепер доступна грошима з мобільного рахунку. Про це повідомили в прес-релізі компанії 16 жовтня. Послуга доступна всім абонентам передплаченого зв’язку, які замовляють товари на сайті Liki24 з доставкою. Дія послуги не поширюється на замовлення з умовою самовивозу.

Відзначається, що максимальна сума одноразового платежу з мобільного рахунку “Київстару” складає три тисячі гривень. Каталог послуг для оплати за допомогою мобільного рахунку налічує понад три тисячі сервісів. Також можна оплатити комуналку, інтернет, телебачення, за проїзд в громадському транспорті, і перевести гроші з одного номера на інший. Також можна з мобільного переслати гроші на банківську карту, оплатити послуги страхування, купівлю квитків у театр, на концерти, а також заплатити штраф за порушення ПДР.

Здійснювати оплату на зазначені послуги можна, скориставшись додатком “Смарт-Гроші”, на сайті money.kyivstar, на сайті фінансового партнера або через USSD-команди на кнопочному мобільному телефоні.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.