Київстар запропонував нову послугу самостійного вибору номера

Найбільші українські мобільні оператори продовжують вести запеклу боротьбу за кожного клієнта, пропонуючи все нові вигідні, або просто цікаві акції. На цей раз вперед вирвався “Київстар”, який запропонував своїм клієнтам цікаву послугу. Так, завдяки нововведенню від оператора, клієнти компанії зможуть самостійно вибрати собі гарний номер в онлайн-режимі. Наприклад, можна зашифрувати в номері якусь важливу дату або слово, або просто зробити номер схожим на звичний номер від іншого оператора.

При цьому, для того, щоб змінити номер не потрібно навіть відвідувати магазин “Київстар” – зробити це можна в режимі онлайн.

Послуга самостійного вибору номера обійдеться абонентам мінімум в 300 грн. – тільки варто вибрати цифрову комбінацію на власний розсуд. Дзеркальні або повторювані комбінації обійдуться в 400 грн. 2000 Грн. стоять комбінації з 3 і більше цифр в порядку зростання або зменшення. 4 цифри поспіль обійдуться в 3 тис. Грн., А п’ять і більше цифр – від 15 тис. Грн.

Замовити собі номер на власний розсуд можна цілодобово і без вихідних на сайті компанії – причому “дорогі” номери можна навіть взяти в кредит. Сім-карта з новим номером буде доставлена ​​у зручний для вас час, хоча можна і замінити вже існуючий номер на той, який був створений на власний розсуд.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.