Секрети MIUI 11 и 12: як врятувати акумулятор и не прогадати

Завантажуючи перший раз смартфон ми на радощах, від використання нового пристрою, погоджуємося на все, що нам пропонують. Подібні дії можуть привести до того, що автономність вашого смартфона значно знизиться. Що вирішити проблему, для початку варто зайти в розділ “Батарея” і там подивитися детальну статистику того, на що витрачається заряд смартфона. Частою причиною може бути служба пошуку смартфона. Для її відключення слід зайти в «Налаштування» -> Паролі та безпека -> Місцезнаходження -> Пошук, а потім просто відключити обидва пункти.


Якщо левова частка заряду йде на пункт “мультимедіа”, то варто спробувати прибрати фотографії з контактів. При спробі завантажити картинку / фото з помилкою, смартфон може їсти заряд як не в себе. Ще кілька порад, які допоможуть продовжити час роботи смартфона:

  • Вимикайте непотрібні служби
  • Відключити віджет погоди, який занадто часто запитує інформацію і витрачає заряд
  • Відключити додатком клавіатури «Gboard» вихід в інтернет

Ну і кілька очевидних і простих порад, які актуальні для будь-якого смартфона: відключайте мобільний передачу даних, коли перебуваєте в межах домашньої Wi-Fi мережі, намагайтеся тримати рівень яскравості на мінімально комфортному, не забувайте відключати навігацію і NFC, якщо не користуєтеся ними.

Джерело: Чайна ревю

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.