Vodafone здивував дешевизною, що пропонують за копійки

Найбільші українські мобільні оператори продовжують непримиренну боротьбу за кожного абонента, пропонуючи українцям все нові тарифи. Новий тариф від оператора підійде абонентам, які не хочуть переплачувати за зайві послуги – його вартість становить всього 35 гривень.

Новий тарифний план від Vodafone під назвою 4G Smart XS буде оптимальним для абонентів, яким необхідний мінімум послуг. У пакет входить безліміт на дзвінки всередині мережі, 1 гігабайт 4G / 3G інтернету, 100 хвилин на дзвінки в інші мережі в межах України і можливість скористатися акцією “YouTube без перерви”.

Отже, всього за 35 гривень абоненти отримують безлімітні дзвінки всередині мережі Vodafone, що входить практично в усі пакети оператора, 100 хвилин в інші мережі, однак крім цього, в разі необхідності, вдасться скористатися необхідним мінімумом мобільного інтернету.

У той же час, мобільний інтернет можна значно розтягнути завдяки вищевказаної акції. Після оформлення підписки на YouTube Premium, абонент зможе користуватися відеосервісом в фоновому режимі – для цього достатньо буде завантажити відео, після чого переглядати його можна буде в будь-якому місці.

Крім того, що найцікавіше – в рамках даної акції, абоненти отримують доступ до послуги Video PASS – тобто, протягом 4 місяців користування трьома найпопулярнішими відеосервісу – YouTube, Netflix та Megogo – не буде тарифікуватися, за рахунок чого можна значно заощадити інтернет .

Єдиний хвилин тарифу 4G Smart XS – складність в його підключенні. Для цього необхідно отримати персональне пропозицію від оператора.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.