Офіційно представлений смартфон OnePlus 8T: ціна та характеристики

Компанія OnePlus представила осінній флагман OnePlus 8T, причому на цей раз це єдина модель другої половини року – виробник відмовився від випуску Pro-версії. Новинка може припасти до смаку фанатам плоских дисплеїв, а підтримка 120-Гц частоти оновлення знадобиться цінителям плавності і мобільним геймерам. 6,55 “AMOLED-дисплей з роздільною здатністю FHD + має отвір під 16-Мп фронтальну камеру в лівому верхньому кутку, оснащений підекранним сканером пальців і захищений не найбільш новим склом Gorilla Glass 3. OnePlus заявляє про застосування якісних панелей з калібруванням JNCD = 0.3 і 8192 ступенями яскравості для більш плавної її зміни.

 

Набір камер складається з чотирьох сенсорів, головний з яких має дозвіл 48 Мп. Сусідить з ним 16-Мп ширококутний датчик з кутом огляду 123 градусів, а замикаює комплект 5-Мп макро-модуль і 2-Мп портретник. Незвичайною особливістю є пара світлодіодних спалахів замість одного. З’явився новий режим відеозйомки Video NightScape, який повинен поліпшити ролики при поганому освітленні.

 

Відчутним зміною в порівнянні з базовими OnePlus 8 стало впровадження потужної 65-Вт швидкої зарядки Warp Charge, яка покликана за 40 хвилин поповнювати батарею ємністю 4500 мАг з 0 до 100%. Оновлений блок зарядки з USB-C портом включений в стандартний комплект пристрою. За продуктивність OnePlus 8T відповідає чіпсет Snapdragon 865, охолоджуваний поліпшеною испарительной камерою.

 

Програмно OnePlus 8T базується на свіжому Android 11 з фірмовою оболонкою OxygenOS 11, яка дозволяє створювати власні теми для AOD або вибрати особливі режими на кшталт Insight AOD, що відображає число разблокіровок і час, проведений за пристроєм протягом доби. Функція концентрації уваги Zen Mode також була покращена і тепер дозволяє відключити відволікаючі сигнали на період до 120 хвилин.

Конфігурацій пам’яті у OnePlus 8T дві: 8/128 і 12/256 ГБ з цінниками $ 799 і $ 899 відповідно. Стільки ж і колірних рішень – на вибір покупця запропоновані бірюзовий (Aquamarine Green) і сріблястий (Lunar Silverсо) варіанти.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.